BeDelight

FAQs

How to store Sweet Pea Fruit in the Box products?
วิธีเก็บรักษาผลไม้ในน้ำผลไม้ของสวีทพี

Our Fruit in the Box products should be stored in cool and dry place at room temperature. Our products have a one year shelf life and please check the packaging to find out the expiration date. Once the seal has been opened, it should be consumed right away or refrigerate it after opening and use within 48 hours.

สามารถเก็บได้ที่อุณหภูมิห้องในที่ที่แห้งและควรหลีกเลี่ยงแสงแดดโดยเก็บได้นาน 1 ปี แนะนำให้ตรวจดูวันหมดอายุที่บรรจุภัณฑ์ หลังจากที่เปิดฝาแล้วควรแช่ตู้เย็นจะเก็บไว้ได้นาน 48 ชั่วโมง

How to prepare and serve Sweet Pea Fruit in the Box for your baby?
วิธีรับประทานผลไม้ในน้ำผลไม้ของสวีทพี

Fruit in the Box can be prepared in many ways:

 • Can be serve right out of the container for less mess! & served at room temperature. If your baby cannot finished it all at once, it is best to divide the amount that your baby will eat into another bowl and store the rest in the fridge.
  สามารถรับประทานเป็นอาหารว่างจากถ้วยได้เลย แต่หากทานไม่หมดในหนึ่งมื้อควรแบ่งใส่ภาชนะอื่นก่อนแล้วนำส่วนที่ยังไม่รับประทานไปเก็บไว้ในตู้เย็น
 • Store unopened Fruit in the Box in the fridge for refreshing, chilled summertime snack.
  สามารถนำถ้วยที่ยังไม่เปิดไปแช่เย็นเพื่อให้รสชาติที่สดชื่นและอร่อยยิ่งขึ้น
 • Can be made into delicious popsicles, which is good for relieve teething pain in baby.
  เพิ่มความอร่อยด้วยการนำไปเทใส่พิมพ์ไอศกรีมแล้วแช่แข็งเพื่อทำเป็นไอศกรีมแท่งได้ อีกทั้งยังช่วยบรรเทาอาการปวดฟันเวลาฟันน้องจะขึ้นได้เป็นอย่างดี
 • Can be mixed with yogurt, cereal, or ice cream for a healthy snack
  สามารถนำเนื้อผลไม้ไปรับประทานกับโยเกิร์ต, ซีเรียลหรือไอศกรีมได้
 • Can be blended with ice to make yummy smoothie
  สามารถนำไปผสมกับน้ำแข็งในเครื่องปั่นทำเป็นน้ำผลไม้ปั่นก็อร่อยชื่นใจ
 • Do not microwave container.
  ห้ามนำถ้วยเข้าอุ่นในไมโครเวฟ

Why some of diced fruit in Fruit in the Box have brown color?
ทำไมเนื้อผลไม้บางชิ้นจึงมีสีเข้มและมีตะกอน

Discoloring of certain fruit may occur due to natural process. Since there is no artificial color or preservatives in our products, some of them may experience browning or discoloring. Also certain fruit that is in grape juice may absorb purple color of grape juice causing fruit to change color to purple. In both cases, it is completely safe to feed the product to a child.

สำหรับผลิตภัณฑ์เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้อาจมีตะกอนและสีของผลไม้อาจมีการเปลี่ยนแปลงได้เนื่องจากผลิตด้วยวัตถุดิบ จากธรรมชาติและไม่ได้มีการแต่งสีหรือกลิ่นสังเคราะห์และไม่ได้ใส่วัตถุกันเสีย อีกทั้งผลไม้บางชนิดเมื่ออยู่ในน้ำองุ่นอาจจะเปลี่ยนสีเป็นสีม่วงซึ่งเหมือนกับสีของน้ำองุ่นนั่นเอง ดังนั้นจึงไม่ต้องกังวลไม่เป็นอันตรายแต่อย่างใดสามารถ ให้เด็กรับประทานได้ นอกเสียจากว่ามีการพบว่าบรรจุภัณฑ์อยู่ในสภาพที่ผิดปกติ เช่น ฝาถ้วยมีรอยฉีกขาด รั่ว หรือ บวม ก็ไม่ควรให้เด็กรับประทาน

Is FRUIT IN THE BOX suitable for adult?
เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้เหมาะที่จะเป็นอาหารว่างสำหรับสำหรับผู้ใหญ่ด้วยได้หรือไม่

Of course! It is suitable for everyone. With the soft texture and no sugar added, it is even great for grandma or grandpa to enjoy!

เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้เหมาะที่จะเป็นอาหารว่างสำหรับทุกเพศทุกวัย ด้วยเนื้อผลไม้ที่นิ่มและไม่ได้เติมน้ำตาลจึงเหมาะสำหรับผู้สูงอายุด้วยเช่นกัน

Are the Fruit in the Box plastic cups BPA-free?
ถ้วยพลาสติกที่นำมาใช้สำหรับผลิตภัณฑ์เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้ปราศจากสาร BPA หรือไม่

Our food-grade plastic cups are absolutely BPA-free.

ถ้วยพลาสติกที่ใช้ทำมาจากพลาสติกชนิดที่เหมาะสำหรับใส่อาหารโดยเฉพาะและปราศจากสาร BPA

How do I know if I have a defective packaging of Fruit in the Box?
จะทราบได้อย่างไรถ้าบรรจุภัณฑ์ของผลิตภัณฑ์เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้ที่ซื้อไปชำรุด

Our products are processed and developed by a specific formula and balanced acidity levels to ensure product safety. Thailand’s Food and Drug Administration (FDA) have approved all of our products and certified our production process.

However, a seal on the cup may be tear or puncture caused by damage during transit or accidentally drop Fruit in the box from the store shelf to the ground. Be sure to always check that the seal on the cup and the cup itself is not leaking or bloated or has an off taste before giving it to a child. If you notice that the Fruit in the Box packaging has been tampered in anyway, such as a leak, bloating or a tear, we do not recommend feeding the product to your child.

Please discard the defective products and if you have any question or concern email us at sweetpeathailand@hotmail.com

เราให้ความสำคัญในเรื่องคุณภาพและใส่ใจในกระบวนการผลิตตั้งแต่ต้นจนจบเพื่อให้มั่นใจในความปลอดภัยของผลิตภัณฑ์ เนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้ของเราได้ผ่านกระบวนการแปรรูปและการพัฒนาสูตรเพื่อให้ได้ผลิตภัณฑ์ที่มีคุณค่าทางโภชนาการและได้รับการทดสอบและรับรองมาตรฐานจากสำนักคณะกรรมการอาหารและยา

อย่างไรก็ตามถ้าฝาที่ปิดปากถ้วยของเนื้อผลไม้ในน้ำผลไม้ฉีกขาดหรือมีรอยรั่วที่อาจจะเกิดขึ้นระหว่างการขนส่งหรือจากการทำผลิตภัณฑ์ตกลงมาจากชั้นวางสินค้า ควรตรวจดูที่ฝาและถ้วยพลาสติกเพื่อให้แน่ใจว่ายังปิดสนิทดีอยู่ไม่มีน้ำผลไม้รั่วออกมาหรือบวมหรือมีรสชาติที่แปลกก่อนที่จะให้เด็กรับประทาน ถ้าสังเกตดูแล้วพบว่าผลิตภัณฑ์เกิดการชำรุดตามที่กล่าวมาแล้วข้างต้นก็ไม่ควรที่จะเอาให้เด็กรับประทาน

Who do I contact about a product issue or concern?
สามารถติดต่อใครได้ถ้ามีคำถามหรือข้อสงสัยเกี่ยวกับผลิตภัณฑ์

We take product issues, concerns and feedbacks very seriously. Please call us at 081-611-0214 or email us at sweetpeathailand@hotmail.com

เราให้ความสำคัญกับทุกคำถามหรือข้อสงสัยของลูกค้าที่มีต่อผลิตภัณฑ์ของเราเพื่อนำไปใช้ในการพัฒนาผลิตภัณฑ์ของเราให้ดียิ่งขึ้นและเพื่อความพึงพอใจของผู้บริโภค สามารถติดต่อเราได้ทางอีเมล์ที่ sweetpeathailand@hotmail.com

Do you offer promotions?
ผลิตภัณฑ์ของสวีทพีมีการจัดโปรโมชั่นหรือไม่

Yes, we often offer promotions on our Social pages (Facebook & Instagram) and/or on our website. Sign up on www.sweetpeathailand.com for our newsletters or become a fan on Facebook.com/sweetpeathailand and Instagram: sweetpeathailand for information and promotion on our products offers.

ทางเราจะมีโปรโมชั่นสินค้าผ่านทางช่องทางดังต่อไปนี้
www.sweetpeathailand.com
Facebook.com/sweetpeathailand
Instagram: sweetpeathailand
ท่านสามารถกดLikeเพื่อเป็นแฟนเพจตามช่องทางที่ให้ไว้ด้านบนหรือจะลงชื่อเป็นสมาชิกที่websiteของเราเพื่อที่ท่านจะได้ทราบถึงข่าวสารและโปรโมชั่นต่างๆ

Where can I find Sweet Pea products?
สามารถหาซื้อผลิตภัณฑ์ของสวีทพีได้ที่ไหน

Please click on to our “Where to buy” tab to check out where to buy Sweet Pea products.

ท่านสามารถตรวจสอบร้านค้าที่จำหน่ายผลิตภัณฑ์ของสวีทพีได้โดยเข้าไปดูที่หัวข้อร้านค้าที่จำหน่ายสวีทพีบนหน้า website ของเรา

Can I order Sweet Pea products online?
สามารถสั่งซื้อผลิตภัณฑ์ของสวีทพีผ่านทางwebsiteได้หรือไม่

Yes, you can buy our products online by heading on to our SHOP ONLINE tab and following our shop online process.

ท่านสามารถสั่งซื้อผลิตภัณฑ์ของสวีทพีผ่านทางwebsiteได้เลย โดยกดเข้าไปที่หัวข้อ SHOP ONLINE แล้วปฏิบัติตามขั้นตอนการสั่งซื้อที่ได้แจ้งเอาไว้

Where is Sweet Pea sold outside of Thailand?

Currently, our products are available in stores and online in Thailand. If you are interested in becoming our international partner, please email us at sweetpeathailand@hotmail.com. We look forward to hearing from you!